Tomahawk este un antricot cu os obișnuit, tăiat din zona coastelor din față, dar care – spre deosebire de acesta – are lăsat întreg osul coastei.
Deoarece este un antricot, este puternic marmorat, ceea ce îi conferă o încărcătură de aromă atunci când este gătit, deoarece aromele sunt eliberate atât din osul uriaș, cât și din grăsimea intramusculară în timpul frigerii pentru a da o aromă dulce gelatinoasă.
Un Tomahawk este o friptură de ocazie specială prin formă sau o masă romantică, deoarece poate hrăni cu ușurință două persoane..
Tomahawk este un antricot cu os obișnuit, tăiat din zona coastelor din față, dar care – spre deosebire de acesta – are lăsat întreg osul coastei.
Deoarece este un antricot, este puternic marmorat, ceea ce îi conferă o încărcătură de aromă atunci când este gătit, deoarece aromele sunt eliberate atât din osul uriaș, cât și din grăsimea intramusculară în timpul frigerii pentru a da o aromă dulce gelatinoasă.
Un Tomahawk este o friptură de ocazie specială prin formă sau o masă romantică, deoarece poate hrăni cu ușurință două persoane.