Topping vegan din caju pentru paste, fara gluten, eco-bio, 50 g, Biovegan Toppingul vegan din caju pentru paste este alternativa delicioasă, pe bază de plante, la parmezanul ras fiind este perfectă pentru bucătăria italiană, vegană.
Topping vegan din caju pentru paste, fara gluten, eco-bio, 50 g, Biovegan Alege acum Topping vegan din caju pentru paste, fara gluten, eco-bio, 50 g, Biovegan si bucura-te de beneficii!.
Alergeni: caju Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, soia, țelină Mod de utilizare Topping vegan din caju pentru paste, fara gluten, eco-bio, Biovegan: pe lângă paste, pizza și risotto bio, îl puteți folosi și pentru a rafina salate, antipasti și sosuri. provin din agricultură ecologică.
Ingrediente Topping vegan din caju pentru paste, fara gluten, eco-bio, Biovegan: 78% caju măcinat*,fulgi de drojdie*, făină de orez*, sare. Îl poți doza cu ușurință după gustul tău.
pentru topping-ul nostru pe bază de caju sui migdale, folosim doar ce este mai bun din natură.
Topping vegan din caju pentru paste, fara gluten, eco-bio, 50 g, Biovegan Toppingul vegan din caju pentru paste este alternativa delicioasă, pe bază de plante, la parmezanul ras fiind este perfectă pentru bucătăria italiană, vegană