Cumpara de la minuneanaturii.ro

Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix - Semix


Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix
26.2 Lei

Disponibil

(06-07-2024)
Cumpara de la minuneanaturii.ro

Produs vandut de minuneanaturii.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara tort de ciocolata semix de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru tort de ciocolata semix

Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix Mix pentru Tort de ciocolata musuroi de cartita Ingrediente: zahar, faina de orez, amidon de grau degluteinizat, bucati de ciocolata 11% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, zer uscat, emulgator (lecitina din soia), agent de ingrosare (amidon de cartofi modificat, E415, E401), zer, emulgator (sirop de glucoza, faina de soia, E472b, E477), pudra de cacao cu continut redus de grasime, agenti de crestere (E500, E450), sare iodata (sare comestibila, iodat de potasiu), aroma.
Mod de prezentare 430 grame Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix Alege acum Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix si bucura-te de beneficii!.
Apoi lăsați-l să se întărească la frigider timp de aproximativ 2 ore și serviți.
Aplicați crema pe fundul corpului în formă de deal, pe care o stropim cu material zdrobit obținut prin excavarea corpului.
Amestecați amestecul de smântână într-un castron cu apă și apoi adăugați frisca.
Bateți frisca pentru o consistență fermă.
Pregătirea umpluturii: Curățați bananele, tăiați-le pe lungime și așezați-le pe corpul scobit pe partea plană.
Zdrobim masa excavată din corp într-un castron.
Lăsăm marginea exterioară a corpului lată de 1 cm și cu ajutorul unei linguri începem să-l cioplim din centru astfel încât să rămână un strat gros de aproximativ 1-2 cm din fund.
După răcire, separați fundul matriței și așezați corpul pe o tavă de tort.
După coacere, separați marginea matriței și lăsați corpul să se răcească.
Reglați temperatura și timpul de coacere în funcție de cuptor (150 - 170 ° C, 40 - 50 minute).
Puneți aluatul într-o formă de Tort unsă (diametru 26 cm) presărată cu făină de orez (dacă nu sunteți celiac, puteți presăra forma cu făină obișnuită) și coaceți.
Apoi adăugați ulei și bateți scurt.
Pregătirea tortului: Puneți amestecul pentru corp, ouă și apă într-un vas mai înalt și bateți cu un bătător de mână la cel mai înalt nivel timp de 8 minute.
Pentru a pregăti umplutura, aveți nevoie de: 3 banane, 100 ml apă și 500 ml smântână răcită.
Mod de utilizare Pentru a pregăti corpusul aveți nevoie de: 4 ouă (mărimea M), 30 ml apă (5 linguri) și 40 ml ulei (6 linguri).
Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: valoare energetica 1680 kJ/402 kcal; grasimi 5.4 g, din care acizi grasi saturati 5.2 g; carbohidrati 83 g, din care zaharuri 51 g; proteine 3 g; sare 0.7 g.
Produsul poate contine urme oua, nuci si susan.
Produsul contine lapte si soia.
Tort de ciocolata cu umplutura, fara gluten, 430g - Semix Mix pentru Tort de ciocolata musuroi de cartita Ingrediente: zahar, faina de orez, amidon de grau degluteinizat, bucati de ciocolata 11% (zahar, lapte praf integral, unt de cacao, masa de cacao, zer uscat, emulgator (lecitina din soia), agent de ingrosare (amidon de cartofi modificat, E415, E401), zer, emulgator (sirop de glucoza, faina de soia, E472b, E477), pudra de cacao cu continut redus de grasime, agenti de crestere (E500, E450), sare iodata (sare comestibila, iodat de potasiu), aroma


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse