Tortelloni cu Ricotta și Spanac este un produs destinat special persoanelor cu intoleranță la glutenIngrediente: Făină de orez, amidon din porumb, ou, brânză rasă (lapte, sare, cheag, lizozimă de ou), Ricotta 7.5% (zer lapte, laptee, cremă de lapte, sare, corector de aciditate: acid citric), zer lapte, albuș de ou, smântână, fibre vegetale, sare, ulei de floarea soarelui, Spanac 1%, dextroză, ulei de măsline extra virgin, arome, adaosuri: gumă xantan, extract natural de măsline, nucșoară, ceapă, usturoi, conservanți: sorbat de potasiu.
Valori nutriționale/100g:Energie 1405kj/334 kcal,Grăsimi 11.0g, din care grăsimi saturați 5.7g,Carbohidrați 49.0g, din care zahăr 5.0g,Proteină 9.0g,Sare 2.5gMod de preparare: Se fierbe în apă nesărată timp de 1-2 minute.
Produs în Italia..
Tortelloni cu Ricotta și Spanac este un produs destinat special persoanelor cu intoleranță la glutenIngrediente: Făină de orez, amidon din porumb, ou, brânză rasă (lapte, sare, cheag, lizozimă de ou), Ricotta 7.5% (zer lapte, laptee, cremă de lapte, sare, corector de aciditate: acid citric), zer lapte, albuș de ou, smântână, fibre vegetale, sare, ulei de floarea soarelui, Spanac 1%, dextroză, ulei de măsline extra virgin, arome, adaosuri: gumă xantan, extract natural de măsline, nucșoară, ceapă, usturoi, conservanți: sorbat de potasiu.
Valori nutriționale/100g:Energie 1405kj/334 kcal,Grăsimi 11.0g, din care grăsimi saturați 5.7g,Carbohidrați 49.0g, din care zahăr 5.0g,Proteină 9.0g,Sare 2.5gMod de preparare: Se fierbe în apă nesărată timp de 1-2 minute.
Produs în Italia.