Descriere - Germenii de Trifoi Rosu sunt plante tinere, obtinute prin incoltirea semintelor de Trifoi care apoi sunt lasate sa creasca, doar cu ajutorul luminii solare si al apei.
- Sunt o hrana vie iar consumul lor in stare proaspata este ideal.
- Consumul regulat de germeni de lucerna are efecte benefice asupra imunitatii si lupta impotriva colesterolului rau, LDL.
- Au gust dulceag si usor iute.
- Includerea germenilor in dieta zilnica asigura organismului energia si hrana necesara pentru a se detoxifia, a se intari si a se vindeca.
Beneficii - Consumul reduce colesterolul rau LDL.
- Cresc imunitatea imunitatea organismului si puterea de lupta impotriva agentilor externi.
- Sunt un remediu pentru osteoporoza, anemie, diabet, ulcer, reumatism, artrita.
- Sunt bogati in vitamine, proteine si minerale
- Sunt o sanatoasa resursa de uleiuri volatile, carbohidrati, aminoacizi si saponine.
Continut - O cutie contine 150g de Seminte de Trifoi rosu, pentru germinat, certificate ecologic.
- Contine proteina, 30%, Fosfor, Calciu, Magneziu, Potasiu si Zinc.
- Ingrediente: semințe de trifoi* (Trifolium pratense)* (din agricultura ecologică).
- Valori nutriționale/100g (după germinare): Energie 140kJ/33kcal, Grăsimi 0.7g din care saturate 0g, Carbohidrați 0.8g din care zaharuri 0.8g, Fibre 2.5g, Proteine 5.2g, Sare 0.05g.
- Sunt plini de vitamina B, C, E si de provitamina A.
Consum - Se pot adauga in supe, in salate, fulgi de cereale si arata bine pe paine cu unt.
- Dar cel mai bine se consuma cruzi, in salate sau la micul dejun cu nuci si miere sau presarati pe orice fel de mancare.
.
Descriere - Germenii de Trifoi Rosu sunt plante tinere, obtinute prin incoltirea semintelor de Trifoi care apoi sunt lasate sa creasca, doar cu ajutorul luminii solare si al apei.
- Sunt o hrana vie iar consumul lor in stare proaspata este ideal.
- Consumul regulat de germeni de lucerna are efecte benefice asupra imunitatii si lupta impotriva colesterolului rau, LDL.
- Au gust dulceag si usor iute.
- Includerea germenilor in dieta zilnica asigura organismului energia si hrana necesara pentru a se detoxifia, a se intari si a se vindeca.
Beneficii - Consumul reduce colesterolul rau LDL.
- Cresc imunitatea imunitatea organismului si puterea de lupta impotriva agentilor externi.
- Sunt un remediu pentru osteoporoza, anemie, diabet, ulcer, reumatism, artrita.
- Sunt bogati in vitamine, proteine si minerale
- Sunt o sanatoasa resursa de uleiuri volatile, carbohidrati, aminoacizi si saponine.
Continut - O cutie contine 150g de Seminte de Trifoi rosu, pentru germinat, certificate ecologic.
- Contine proteina, 30%, Fosfor, Calciu, Magneziu, Potasiu si Zinc.
- Ingrediente: semințe de trifoi* (Trifolium pratense)* (din agricultura ecologică).
- Valori nutriționale/100g (după germinare): Energie 140kJ/33kcal, Grăsimi 0.7g din care saturate 0g, Carbohidrați 0.8g din care zaharuri 0.8g, Fibre 2.5g, Proteine 5.2g, Sare 0.05g.
- Sunt plini de vitamina B, C, E si de provitamina A.
Consum - Se pot adauga in supe, in salate, fulgi de cereale si arata bine pe paine cu unt.
- Dar cel mai bine se consuma cruzi, in salate sau la micul dejun cu nuci si miere sau presarati pe orice fel de mancare.