Descriere - Paine crocanta, saraca in grasimi, cu gust de ceapa.
- Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Primeal au textura crocanta si sunt adevarate surse de fibre.
- Paine fara gluten crocanta din orez si porumb, gust de ceapa, sursa de fibre si proteine, usor tartinabila.
- Acest produs este garantat fara gluten.
Proprietati - Turtele sunt ambalate in doi saculeti transparenti pentru a le pastra prospetimea.
- Turtele crocante Le pain des fleurs sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome, reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
- Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten.
- Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta.
- Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.
Continut - O cutie contine 150g de Turte crocante cu ceapa, fara gluten, produs certificat ecologic cu numarul FR-BIO-01.
- Ingrediente: faina de porumb* , faina de orez*, pudra de ceapa* (6,3%), sare marina, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Analiza nutritionala: valoare energetica la 100g: 371Kcal sau 1572Kj, proteine: 9g, carbohidrati: 78,8g din care zaharuri 1,8g, grasimi: 1,4g din care acizi grasi saturati 0,4g, fibre: 3g, sare 1,4g.
- Produs vegan, fara gluten.
Consum - Le puteti consuma simple ca paine sau biscuiti.
- Le puteti servi cu unt, ulei de cocos sau alte produse tartinabile.
- Pastrati in loc uscat si racoros, departe de lumina.
.
Descriere - Paine crocanta, saraca in grasimi, cu gust de ceapa.
- Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Primeal au textura crocanta si sunt adevarate surse de fibre.
- Paine fara gluten crocanta din orez si porumb, gust de ceapa, sursa de fibre si proteine, usor tartinabila.
- Acest produs este garantat fara gluten.
Proprietati - Turtele sunt ambalate in doi saculeti transparenti pentru a le pastra prospetimea.
- Turtele crocante Le pain des fleurs sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome, reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
- Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten.
- Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta.
- Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.
Continut - O cutie contine 150g de Turte crocante cu ceapa, fara gluten, produs certificat ecologic cu numarul FR-BIO-01.
- Ingrediente: faina de porumb* , faina de orez*, pudra de ceapa* (6,3%), sare marina, *=ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Analiza nutritionala: valoare energetica la 100g: 371Kcal sau 1572Kj, proteine: 9g, carbohidrati: 78,8g din care zaharuri 1,8g, grasimi: 1,4g din care acizi grasi saturati 0,4g, fibre: 3g, sare 1,4g.
- Produs vegan, fara gluten.
Consum - Le puteti consuma simple ca paine sau biscuiti.
- Le puteti servi cu unt, ulei de cocos sau alte produse tartinabile.
- Pastrati in loc uscat si racoros, departe de lumina.