Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Ingrediente: Ulei din seminte de floarea-soarelui presate la rece..
Tipps: - Pentru salata de fasole cu samburi prajiti de floarea soarelui; - Pentru painea intregala si prajitura de nuci.
Uleiul nostru fin de floarea soarelui cu gustul sau bland de alune se potriveste foarte bine pentru realizarea maionezei si a sosului Remoulade, dar si pentru coacerea aluatului cu branza de vaci.
Interesant: Uleiul de floarea soarelui este un “Allround-expert”(expert bun la toate), care nu poate lipsi din nicio bucatarie.
In functie de recolta se pot obtine diverse variante de gust ale uleiului, asa cum se intampla si in cazul vinului.
Tara de provenienta este stipulata pe etichetele noastre.
Samburii pentru uleiul de floarea soarelui ii achizitionam din Germania sau din Franta unde acestia sunt prelucrati gentil.
Ea creste atat in zonele cu clima rece cat si in zonele cu clima calda.
Origine si fabricare: floarea soarelui(Helianthus annuus) provine initial din America.
Intrebuintare: Uleiul de floarea soarelui se preteaza foarte bine pentru salate si tartar, ca si pentu bucataria autohtona.
Ulei aromat multifunctional pentru salate si gatit.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica