Ulei BIO de ghimbir macerat la rece, 100 ml Conține: Ulei din semințe de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber Officinale)*.*din culturi certificate ecologic Beneficiile uleiului de ghimbir vin în principal din puternicii mono- și sesqui-terpenoizi, precum neral, geranial, 1,8-cineol, zingiberen, Bbisabolen și B-sesquifelandren.
De asemenea, conține A-pinen, Bpinen, camfen, linalool, borneol, yterpineol, nerol, geraniol, și acetat de geranil.
Păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj Origine: Germania.
Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.
Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul extract rece sau macerat rece.
Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării. În farmacie, această soluție se numește infuzie rece.
Produsul final (soluția) se numește macerat.
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Ce este macerarea?Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui Ulei neutru, de cele mai multe ori Ulei de floarea soarelui dezodorizat.
Salatele, tocănițele, garniturile, fripturile pot fi îmbogățite din punct de vedere al gustului.
Carnea și peștele pot fi marinate cu Ulei de ghimbir și diverse condimente.
Ulei BIO de ghimbir macerat la rece, 100 ml Conține: Ulei din semințe de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din rădăcină de ghimbir (Zingiber Officinale)*.*din culturi certificate ecologic Beneficiile uleiului de ghimbir vin în principal din puternicii mono- și sesqui-terpenoizi, precum neral, geranial, 1,8-cineol, zingiberen, Bbisabolen și B-sesquifelandren.
De asemenea, conține A-pinen, Bpinen, camfen, linalool, borneol, yterpineol, nerol, geraniol, și acetat de geranil