Ulei BIO din seminte de amarant macerat la rece, 100 ml Conține: Ulei din semințe de amarant*(Helianthus Annuus), extract din frunze de amarant*, extractdin frunze de rozmarin*.*din culturi certificate ecologic Ce este macerarea?Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui Ulei neutru, de cele mai multe ori Ulei de floarea soarelui dezodorizat.
Păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj Origine: Germania.
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale alecalitatii materiei prime.
Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.
Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei.
Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul extract rece sau macerat rece. În farmacie, această soluție se numește infuzie rece.
Produsul final (soluția) se numește macerat.
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Ulei BIO din seminte de amarant macerat la rece, 100 ml Conține: Ulei din semințe de amarant*(Helianthus Annuus), extract din frunze de amarant*, extractdin frunze de rozmarin*.*din culturi certificate ecologic Ce este macerarea?Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui Ulei neutru, de cele mai multe ori Ulei de floarea soarelui dezodorizat