PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 ! Produsul este certificat BIO.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Uleiul virgin de cocos poate fi folosit pe fata pentru hidratare si demachiere (inclusiv machiaj rezistent la apa), pe corp (nu se mai usuca pielea si devine mai elastica, deci poate preveni vergeturile si ridurile), pe par pentru hranirea si hidratarea scalpului si a firului de par (reduce pierderea de proteine; folosit regulat, previne matreata si paduchii), pe unghii si cuticule (intareste si hraneste unghiile si inmoaie cuticulele).
Cosmetica. 2.
Cand folositi Ulei de cocos la gatit sau copt, nu depasiti temperaturi mai mari de punctul lui de afumare/ardere: 177 grade Celsius (isi pierde proprietatile benefice si i se schimba structura moleculara, deve nind nesanatos).
Poate fi folosit la pregatirea mancarii, adaugat in supe, sosuri, ceai, sucuri, lapte (vegetal), deserturi etc., de preferat la rece sau la temperatura camerei.
Aliment.
La ce folosim Ulei sau unt de nuca de cocos? 1.
In plus, mai contine grasimi mononesaturate (acid oleic) si polinesaturate (acid linoleic), polifenoli (care dau aroma si mirosul specifice de cocos), vitamina E, vitamina K si fier.
Uleiul virgin de cocos are grasimi saturate compuse din trigliceride cu lant scurt si mediu, fiind usor de digerat si neavand la fel de multe riscuri ca alte grasimi saturate. 2.
Se gaseste doar in nuca de cocos si in laptele matern.
Deoarece acest Ulei virgin are un continut foarte ridicat de acid lauric, care este procesat de catre organism (combinat cu glicerol) si transformat in monolaurina.
Si atunci de ce se recomanda Ulei sau unt de cocos? 1.
Grasimile saturate sunt blamate si nerecomandate de doctori, nutritionisti si cercetatori deopotriva, din cauza problemelor de sanatate pe care le provoaca.
Dar tocmai acest continut foarte ridicat de grasimi saturate il face foarte controversat.
Are un continut foarte ridicat de grasimi saturate, deci oxideaza mai greu si tine aproape doi ani pana devine ranced.
De ce este bine sa introducem cocos in alimentatia noastra de zi cu zi? Uleiul sau untul de nuca de cocos este o sursa foarte buna de grasimi vegetale.
Tara de origine: Filipine Este nerafinat, neinalbit si neaditivat.
Este un Ulei obtinut prin presare la rece din nuci de cocos proaspete.
Ulei de cocos virgin, nehidrogenat.
PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 ! Produsul este certificat BIO