Descriere - Uleiul ecologic Energovita este un produs superior, obtinut prin presare la rece, din semintele ecologice de floarea soarelui, in comparatie cu uleiul obtinut prin tehnologia la cald cu solventi, prezinta urmatoarele avantaje:
- Este nemodificat chimic, pastrand continutul natural de substante bioactive, cat si compozitia naturala in acizii grasi polinesaturati.
- Nu contine substante de insotire : fosfor, sapun, etc.
- Nu contine colesterol, bogat in acizi polinesaturati .
- Uleiul de floarea-soarelui are un echilibru bun intre acizii grasi monosaturati si polinesaturati.
- Este cel mai bogat in acizi grasi polinesaturati si deci cel mai recomandat in consumul cotidian.
Proprietati - Dintre toate uleiurile vegetale, cel extras din floarea soarelui constituie sursa cea mai bogata de vitamina E, un antioxidant esential pentru organism.
- Compozitia principalilor acizi grasi este urmatoarea: palmitic 7%, stearic 5%, oleic 30%, linoleic 57%, linolenic 0,5%.
- Studiile au aratat ca un consum ponderat poate reduce semnificativ riscul bolilor cardiovasculare prin scaderea colesterolului rau din sange.
- Excelent tonic general.
- Anti-anemic si imuno-modulator.
- Uleiul de floarea soarelui este mult mai stabil decat altele si sufera intr-o masura mai mica masura hidrogenarea cand este depozitat perioade lungi de timp.
Continut - O sticla contine 500ml de Ulei de floarea-soarelui virgin, certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% Ulei ecologic presat la rece din seminte de floarea soarelui.
- Origine Romania.
Consum - Se adauga asa cum este, neincalzit, in salate sau sosuri reci, ori peste legumele inabusite, dupa ce s-au racit.
- Nu este potrivit pentru prepararea prajelilor.
.
Descriere - Uleiul ecologic Energovita este un produs superior, obtinut prin presare la rece, din semintele ecologice de floarea soarelui, in comparatie cu uleiul obtinut prin tehnologia la cald cu solventi, prezinta urmatoarele avantaje:
- Este nemodificat chimic, pastrand continutul natural de substante bioactive, cat si compozitia naturala in acizii grasi polinesaturati.
- Nu contine substante de insotire : fosfor, sapun, etc.
- Nu contine colesterol, bogat in acizi polinesaturati .
- Uleiul de floarea-soarelui are un echilibru bun intre acizii grasi monosaturati si polinesaturati.
- Este cel mai bogat in acizi grasi polinesaturati si deci cel mai recomandat in consumul cotidian.
Proprietati - Dintre toate uleiurile vegetale, cel extras din floarea soarelui constituie sursa cea mai bogata de vitamina E, un antioxidant esential pentru organism.
- Compozitia principalilor acizi grasi este urmatoarea: palmitic 7%, stearic 5%, oleic 30%, linoleic 57%, linolenic 0,5%.
- Studiile au aratat ca un consum ponderat poate reduce semnificativ riscul bolilor cardiovasculare prin scaderea colesterolului rau din sange.
- Excelent tonic general.
- Anti-anemic si imuno-modulator.
- Uleiul de floarea soarelui este mult mai stabil decat altele si sufera intr-o masura mai mica masura hidrogenarea cand este depozitat perioade lungi de timp.
Continut - O sticla contine 500ml de Ulei de floarea-soarelui virgin, certificat ecologic.
- Ingrediente: 100% Ulei ecologic presat la rece din seminte de floarea soarelui.
- Origine Romania.
Consum - Se adauga asa cum este, neincalzit, in salate sau sosuri reci, ori peste legumele inabusite, dupa ce s-au racit.
- Nu este potrivit pentru prepararea prajelilor.