Descriere - Ulei de masline extravirgin, BIO calitate premium.
- Este obtinut la Presa Ecologica Aristeon, prin presarea la rece numai a maslinelor de tipul KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica.
- Contine antioxidanti naturali puternici si are o aroma untoasa si parfum delicat de iarba proaspat taiata.
- Are o aciditate de maxim 0,8%.
- Acest Ulei de masline provine din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula ionica, zona geografica protejata.
Proprietati - Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica, din care se obtine cel mai complet Ulei de masline
- Standard mondial in obtinerea uleiul de masline.
- Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului.
- Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27 grade C in maxim 3 zile de la recoltare.
- Uleiul este ambalat in cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare si care permit pastrarea tuturor calitatilor deosebite ale acestui ulei.
Continut - O cutie contine 750ml de Ulei de masline extravirgin, produs certificat ecologic DIO si Agrocert.
- Ingrediente: Ulei de masline extravirgin*, *din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale pentru 100g produs: valoare energetica 824/3389 kcal/kj, proteine 0g, grasimi 91,6g(din care acizi grasi saturati 15,3g, monosaturati 63,6g, polinesaturati 7g). - Acest produs bio beneficiaza si de certificarea PGI - indicatie geografica controlata si TUV Grecia.
Consum - Il puteti folosi la salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau chiar consumat ca atare, dar si in retete cosmetice si diete alimentare.
- Daca vreti, il puteti face chiar si cadou.
.
Descriere - Ulei de masline extravirgin, BIO calitate premium.
- Este obtinut la Presa Ecologica Aristeon, prin presarea la rece numai a maslinelor de tipul KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica.
- Contine antioxidanti naturali puternici si are o aroma untoasa si parfum delicat de iarba proaspat taiata.
- Are o aciditate de maxim 0,8%.
- Acest Ulei de masline provine din Insula Zakynthos, cea mai fertila insula ionica, zona geografica protejata.
Proprietati - Este obtinut dintr-o singura varietate de masline: KORONEIKI, cultivate conform regulamentelor de agricultura ecologica, din care se obtine cel mai complet Ulei de masline
- Standard mondial in obtinerea uleiul de masline.
- Recoltarea maslinelor din plantatii certificate AGRO2-1, AGRO2-2 se face manual pentru a se evita vatamarea maslinelor lucru ce ar afecta negativ calitatea uleiului.
- Presarea se face la rece la o temperatura de maxim 27 grade C in maxim 3 zile de la recoltare.
- Uleiul este ambalat in cutii de metal, special create pentru a impiedica patrunderea razelor solare si care permit pastrarea tuturor calitatilor deosebite ale acestui ulei.
Continut - O cutie contine 750ml de Ulei de masline extravirgin, produs certificat ecologic DIO si Agrocert.
- Ingrediente: Ulei de masline extravirgin*, *din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale pentru 100g produs: valoare energetica 824/3389 kcal/kj, proteine 0g, grasimi 91,6g(din care acizi grasi saturati 15,3g, monosaturati 63,6g, polinesaturati 7g). - Acest produs bio beneficiaza si de certificarea PGI - indicatie geografica controlata si TUV Grecia.
Consum - Il puteti folosi la salate, la prepararea legumelor, sosurilor, carnii, pestelui sau chiar consumat ca atare, dar si in retete cosmetice si diete alimentare.
- Daca vreti, il puteti face chiar si cadou.