Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la Rece a migdalelor dulci.
Uleiul de Migdale are un punct de ardere mare, de 216 °
C, totusi nu este foarte indicat sa fie folosit la prajit, este potrivit in schimb pentru produsele de patiserie.
Tara de origine: 
Romania.
Utilizarea uleiului de Migdale in preparatele culinare: Asemanator uleiului de masline din punct de vedere al proprietatilor, se poate folosi din plin in alimentatie.
Pentru par acesta poate fi masat pe scalp si firele de par inainte de spalarea parului.
El este folosit insa cu precadere in ingrijirea tenului si a parului, datorita proprietatilor sale excelente emoliente si hidratante.
Mod de folosire: 
Uleiul de Migdale poate fi folosit ca Ulei de corp dupa baie sau dus, aplicat si masat pe pielea umeda sau amestecat cu putina crema sau lotiune.
Hidrateaza pielea din jurul ochilor, masajul cu Ulei de Migdale Dulci fiind recomandat pentru atenuarea cearcanelor; previne imbatranirea pielii si netezeste ridurile; hraneste scalpul si netezesteparul, conferindu-i stralucire.
Uleiul de migdale este recomandat pentru uz intern datorita continutului bogat in vitamina E.
Uleiul de Migdale este o sursa foarte bogata de vitamina A, B si E.
Presat la rece100% NATURALFARA aditivi sau conservantiUleiul de Migdale dulci asigura lipidele necesare bunei functionari a stratului hidrolipidic al pielii.
Dupa presare uleiul este decantat si apoi filtrat printr-un filtru de bumbac natural, asigurand astfel o calitate superioara a uleiului obtinut.
Studiile realizate au demonstrat ca uleiul de Migdale contine grasimi bune in proportie de 62% omega 9, 29% omega 6 si 9% acizi saturati.
Ulei obtinut pe presa Solaris, prin presarea la Rece a migdalelor dulci