Ulei de turmeric (curcuma) macerat la rece, eco-bio, 100ml - Pronat Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Ingrediente: Ulei din semințe de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din rădăcină de curcuma (Curcuma Longa) din culturi certificate ecologic Valori nutritionale per 100 ml: Valoare energetică: 3676kJ / 878kcal Grăsimi, din care: 99,8 g acizi grași saturați: 11,5 g acizi grași mono nesaturați: 22,8 g acizi grași poli nesaturați: 65,5 g Carbohidrați: 0 g zaharuri: 0 g Fibre: 0 g Proteine: 0 g Sare: 0 g Ulei de turmeric (curcuma) macerat la rece, eco-bio, 100ml - Pronat Alege acum Ulei de turmeric (curcuma) macerat la rece, eco-bio, 100ml - Pronat si bucura-te de beneficii!.
Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.
Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei.
Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul `extract rece` sau `macerat rece`.
Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării. În farmacie, această soluție se numește `infuzie rece`.
Produsul final (soluția) se numește macerat.
Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Ce este macerarea? Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui Ulei neutru, de cele mai multe ori Ulei de floarea soarelui dezodorizat.
Ulei de turmeric (curcuma) macerat la rece, eco-bio, 100ml - Pronat Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime