Uleiul esential de scortisoara este extras din Cinnamomum zeylanicum a familiei Lauraceae.
Acest Ulei esential picant are o mare valoare in aromaterapie si lupta impotriva epuizarii si a sentimentelor de depresie si slabiciune.
Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale..
Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti.
Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.
Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului.
Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi.
Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Baia va dura 10-20 minute.
Desi este utilizat in mod traditional pentru indepartarea negilor, nu se recomanda a fi adaugat in produsele de ingrijire a pielii.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Astfel, pentru o baie se pun 4-6 picaturi de Ulei esential (sau 4-6 picaturi de amestec) in 2-3 linguri de lapte nedegresat sau 2 linguri de Ulei de baza, apoi se toarna compozitia in cada si se amesteca bine.
Uleiul se adauga inainte de a incepe baia si nu mai devreme, deoarece datorita caldurii acesta se evapora foarte usor.
Datorita proprietatilor sale antiseptice foarte puternice, este potrivita pentru combaterea oricaror boli infectioase, de asemenea, este foarte benefica in calmarea spasmelor tractului digestive si amelioreaza greata si varsaturile.
Baia – diluat in apa, uleiul de scortisoara se foloseste pentru a ajuta in probleme privind bronșita, diareea, frisoanele, infectii, gripa, reumatism si artrita.
Pentru aceasta, se pune apa calduta in farfuria candelei, se adauga 3-5 picaturi de Ulei si se aprinde lumanarea.
Modul de intrebuintare in aromaterapie: Candela (lampa) odorizanta se foloseste in cazuri de bronsita acuta si raceli, precum si pentru a ajuta la depresie si sentimente de slabiciune.
Coaja este maro deschis si are aspect de hartie, cu varfuri groase care se rostogolesc una in interiorul alteia, si se culeg la fiecare 2 ani.
Proprietatile terapeutice ale uleiului de scortisoara sunt: analgezic, antiseptic, antibiotic, antispasmodic, afrodisiac, astringent, insecticid, stimulent, tonic si vermifug.
OrigineNativ in Indonezia, dar cultivat in Sri Lanka si India, copacul are culoarea ruginie si poate creste pana la 15 metri, dar din motive comerciale, este mentinut la inaltimea de pana la 2 metri.
Copacul are frunze lucioase, verzi si flori mici, albe, cu fructe ovale, de culoarea violet.
Vascozitatea uleiului este medie spre aposa.
Proprietatile uleiuluiUleiul din frunze de scortisoara are un miros cald, de mosc picant si culoarea uleiului variaza de la galben, pentru uleiul din frunze si rosu-brun, pentru uleiul din coaja, care nu este, de obicei, folosit in aromaterapie.
El are puternice proprietati anti-reumatice, este util in sistemul digestiv, in timp ce lupta, de asemenea, impotriva racelii si gripei,.
Uleiul esential de scortisoara este extras din Cinnamomum zeylanicum a familiei Lauraceae.
Acest Ulei esential picant are o mare valoare in aromaterapie si lupta impotriva epuizarii si a sentimentelor de depresie si slabiciune