Floarea soareluiHelianthus annuus provine initial din America Ea creste atat in zonele cu clima rece cat si in zonele cu clima calda Samburii pentru uleiul de floarea soarelui ii achizitionam din Germania sau din Franta unde acestia sunt prelucrati gentil Tara de provenienta este stipulata pe etichetele noastre In functie de recolta se pot obtine diverse variante de gust ale uleiului asa cum se intampla si in cazul vinului Uleiul fin de floarea soarelui este dezodorizat dupa procesul gentil de presare Acest lucru inseamna ca mirosul si gustul uleiului este inlaturat cu ajutorul vaporilor de apa In urma acestui proces nu rezulta acizi grasi trans deoarece temperatura este sub grade Celsius Uleiul de floarea soarelui este un ldquoAllroundexpertrdquoexpert bun la toate care nu poate lipsi din nicio bucatarie Uleiul nostru fin de floarea soarelui cu gustul sau bland de alune se potriveste foarte bine pentru realizarea maionezei si a sosului Remoulade dar si pentru coacerea aluatului cu branza de vaci.
Floarea soareluiHelianthus annuus provine initial din America Ea creste atat in zonele cu clima rece cat si in zonele cu clima calda Samburii pentru uleiul de floarea soarelui ii achizitionam din Germania sau din Franta unde acestia sunt prelucrati gentil Tara de provenienta este stipulata pe etichetele noastre In functie de recolta se pot obtine diverse variante de gust ale uleiului asa cum se intampla si in cazul vinului Uleiul fin de floarea soarelui este dezodorizat dupa procesul gentil de presare Acest lucru inseamna ca mirosul si gustul uleiului este inlaturat cu ajutorul vaporilor de apa In urma acestui proces nu rezulta acizi grasi trans deoarece temperatura este sub grade Celsius Uleiul de floarea soarelui este un ldquoAllroundexpertrdquoexpert bun la toate care nu poate lipsi din nicio bucatarie Uleiul nostru fin de floarea soarelui cu gustul sau bland de alune se potriveste foarte bine pentru realizarea maionezei si a sosului Remoulade dar si pentru coacerea aluatului cu branza de vaci