Cumpara de la planteea.ro

Ulei palmier ecologic 500ml - PRONAT - PRONAT


Ulei palmier ecologic 500ml - PRONAT
20.4 Lei

Disponibil

(09-10-2024)
Cumpara de la planteea.ro

Produs vandut de planteea.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara ulei palmier ecologic pronat de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru ulei palmier ecologic pronat

Compozitia maleabilitatea si durata de conservare ridicata fac din uleiul de palmier un ingredient usor de integrat in diverse preparate Uleiul de palmier este o materie prima importanta in industria alimentara Nu contine colesterol ceea ce il face unul din cele mai sanatoase uleiuri fiind utilizat pe scara larga la prepararea produselor de panificatie si patiserie dar si in bucatarie pentru supe sosuri sau diverse alte preparate Are punctul de ardere foarte ridicat motiv pentru care este unul din cele mai indicate uleiuri de prajit Practic se poate folosi la prajit chiar de mai multe ori de aceea fastfoodurile prajesc cartofii de mai multe ori in acelasi Ulei de palmier decolorat filtrat si rafinat Sa putut determina astfel ca o dieta bazata pe uleiul de palmier a dus la cresterea nivelului colesterolului HDL colesterolul bun In plus a determinat cresterea productiei de receptori care asigura distrugerea colesterolului LDL colesterolul rau In concluzie cercetatorii au aratat ca o dieta bazata pe uleiul de palmier nu duce la cresterea colesterolului ba dimpotriva conduce la scaderea nivelului de colesterol actionand ca orice Ulei nehidrogenat Avantajele folosirii uleiului de palmier sunt Rezista foarte bine la prajire mai bine decat oricare alt candidat Un studiu stiintific facut la o universitate din Spania arata ca acroleina o substanta periculoasa se produce intro cantitate mai mica prin degradare termica decat in uleiul de floare a soarelui sau cel de masline Chiar si dupa mai multe utilizari la prajit nu este nevoie sa fie aruncat ci se poate filtra si folosi in continuare Rezista mai bine in timp si rancezeste mai greu datorita continutului mare de compusi antioxidanti in special betacaroten Nu are gust si nici miros de aceea mancarurile nusi schimba gustul nici la prajire nici la gatire Nu imprumuta gustul alimentului prajit in el putand fi folosit astfel pentru a praji peste spre exemplu si apoi cartofi prajiti Cartofii nu vor avea gust de peste Datorita temperaturii relativ mari de fumegare grade Celsius la prajire nu face fum In plus nu stropeste si nu face spuma nu se inegreste Se oxideaza greu in aer liber si nu contine acizi grasi trans Are proprietati bune de conservare asigurand termene lungi de valabilitate pentru alimentele cu care a fost folosit.
Compozitia maleabilitatea si durata de conservare ridicata fac din uleiul de palmier un ingredient usor de integrat in diverse preparate Uleiul de palmier este o materie prima importanta in industria alimentara Nu contine colesterol ceea ce il face unul din cele mai sanatoase uleiuri fiind utilizat pe scara larga la prepararea produselor de panificatie si patiserie dar si in bucatarie pentru supe sosuri sau diverse alte preparate Are punctul de ardere foarte ridicat motiv pentru care este unul din cele mai indicate uleiuri de prajit Practic se poate folosi la prajit chiar de mai multe ori de aceea fastfoodurile prajesc cartofii de mai multe ori in acelasi Ulei de palmier decolorat filtrat si rafinat Sa putut determina astfel ca o dieta bazata pe uleiul de palmier a dus la cresterea nivelului colesterolului HDL colesterolul bun In plus a determinat cresterea productiei de receptori care asigura distrugerea colesterolului LDL colesterolul rau In concluzie cercetatorii au aratat ca o dieta bazata pe uleiul de palmier nu duce la cresterea colesterolului ba dimpotriva conduce la scaderea nivelului de colesterol actionand ca orice Ulei nehidrogenat Avantajele folosirii uleiului de palmier sunt Rezista foarte bine la prajire mai bine decat oricare alt candidat Un studiu stiintific facut la o universitate din Spania arata ca acroleina o substanta periculoasa se produce intro cantitate mai mica prin degradare termica decat in uleiul de floare a soarelui sau cel de masline Chiar si dupa mai multe utilizari la prajit nu este nevoie sa fie aruncat ci se poate filtra si folosi in continuare Rezista mai bine in timp si rancezeste mai greu datorita continutului mare de compusi antioxidanti in special betacaroten Nu are gust si nici miros de aceea mancarurile nusi schimba gustul nici la prajire nici la gatire Nu imprumuta gustul alimentului prajit in el putand fi folosit astfel pentru a praji peste spre exemplu si apoi cartofi prajiti Cartofii nu vor avea gust de peste Datorita temperaturii relativ mari de fumegare grade Celsius la prajire nu face fum In plus nu stropeste si nu face spuma nu se inegreste Se oxideaza greu in aer liber si nu contine acizi grasi trans Are proprietati bune de conservare asigurand termene lungi de valabilitate pentru alimentele cu care a fost folosit


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse