Prezentare ULEI SAMBURI CAISE : 100 ml Producator ULEI SAMBURI CAISE : Herbavit Sâmburii de CAISE conţin amigdalină, substanţă care dă un gust puternic şi amărui. Uz intern: - adjuvant în combaterea cancerului de sân, colon, etc.; conform studiilor efectuate, Vitamina B17 (amigdalina) lupta cu formarea celulelor canceroase; - lupta cu litiaza biliară; - adjuvant în hipertensiune arterială; - stimulează activitatea inimii; - contribuie la buna funcţionare a glandei tiroide; - îmbunătăţeşte memoria; - îmbunătăţeşte circulaţia periferică, ajută în cazul mâinilor şi picioarelor reci; Uz extern: - se absoarbe uşor şi este recomdat pentru toate tipurile de ten; - hrăneşte tenul sensibil şi uscat; - util în caz de: acnee, ten iritat, în inflamaţiile pielii sau eczeme; - lupta cu îmbătrânirea pielii şi reduce ridurile; - hrăneşte şi protejează pielea deshidratată; - redă luminozitatea tenului matur; - hidratează şi revitalizează tenul obosit; - îmbunătăţeşte aspectul pielii afectate de celulită; - dă fermitate şi elasticitate pielii; - recomandat pentru îngrijirea părului vopsit, deteriorat, lipsit de strălucire; - lupta cu căderea părului şi combate mătreaţa..
Proprietăţi terapeutice: antiinflamator, anticancerigen, antioxidant, calmant, emolient, hidratant, nutritiv, revitalizant etc.
Mulţumită proprietăţilor remarcabile ale acestui ulei, se recomandă atât pentru uz inten cât şi extern.
Din sâmburii de caise, al fructelor coapte, prin presare la rece obţinem ULEI cu vascozitate medie şi miros specific, bogat în Omega 6 şi 9, fitosteroli, vitamine (A, C, E, B17) şi minerale (fier, magneziu etc.).
Amaretto) sau se consumă ca atare în jur de 8 sâmburi pe zi.
Biscuiţii amaretti de origine italiană), la lichior (ex.
Sâmburii pot fi folosiţi în: gemul de caise, în biscuiţi (ex.
Consumat în cantitate mare şi pe o perioadă lungă de timp poate fi toxică, printre efecte enumerându-se: durerea de cap, setea, greaţa, insomnia etc.
Prezentare ULEI SAMBURI CAISE : 100 ml Producator ULEI SAMBURI CAISE : Herbavit Sâmburii de CAISE conţin amigdalină, substanţă care dă un gust puternic şi amărui