bull Aceasta grasime curata si necalita este neutra si usoara la gust bull Grasimea Palmo din nuci de palmier poate fi folosita pentru gatitul la temperaturi mari nu stropeste si nu face spume este stabila si are un termen de valabilitate lung bull Prin continutul ridicat de acizi grasi saturati este ideala pentru prajit sibullcopt bull Se obtine din fructele nucile de marimea unor alune de padure si de culoare rosumaroniu ale palmierului de ulei Elaels guineensis bull Pulpa nucilor de palmier este presata la rece si separata de samburi bull Palmo este compusa din aproximativ acizi grasi saturati si aproximativ acizi oleici Poate fi incalzit pana la temeraturi inalte nu stropeste si nu face spuma este stabila la temperaturi mari si are un termen de valabilitate lung. bull Aceasta grasime curata si necalita este neutra si usoara la gust bull Grasimea Palmo din nuci de palmier poate fi folosita pentru gatitul la temperaturi mari nu stropeste si nu face spume este stabila si are un termen de valabilitate lung bull Prin continutul ridicat de acizi grasi saturati este ideala pentru prajit sibullcopt bull Se obtine din fructele nucile de marimea unor alune de padure si de culoare rosumaroniu ale palmierului de ulei Elaels guineensis bull Pulpa nucilor de palmier este presata la rece si separata de samburi bull Palmo este compusa din aproximativ acizi grasi saturati si aproximativ acizi oleici Poate fi incalzit pana la temeraturi inalte nu stropeste si nu face spuma este stabila la temperaturi mari si are un termen de valabilitate lung