Aceasta grasime curata necalita este neutra si usoara la gust Palmo poate fi folosita la temperaturi mari nu stropeste si nu face spume este stabila la calduri mari si are un termen de valabilitate lung Uleiul de palmier se obtine din fructele de marimea unor alune de padure si de culoare rosumaroniu a palmierului de uleiElaels guineensis Pulpa nucilor de palmier este presata si separata de samburi Pentru a inlatura mirosul si gustul nedorit uleiul de palmier este inabusit gentil Atunci cand acesta se intareste i se schimba structura biochimica prin transesterificare.
Aceasta grasime curata necalita este neutra si usoara la gust Palmo poate fi folosita la temperaturi mari nu stropeste si nu face spume este stabila la calduri mari si are un termen de valabilitate lung Uleiul de palmier se obtine din fructele de marimea unor alune de padure si de culoare rosumaroniu a palmierului de uleiElaels guineensis Pulpa nucilor de palmier este presata si separata de samburi Pentru a inlatura mirosul si gustul nedorit uleiul de palmier este inabusit gentil Atunci cand acesta se intareste i se schimba structura biochimica prin transesterificare