CE CONTINE93% ARAHIDE prajite.
Americanii il consuma intins pe paine, impreuna cu diferite gemuri de fructe sau ciocolata.
PENTRU CE RECOMANDAMEste un aliment potrivit tuturor, in special persoanelor subponderale, precum si celor care fac efort prelungit.
CONTRAINDICATIIProdusul este contraindicat persoanelor cu alergie la arahide!.
Untul de ARAHIDE a devenit popular, in timpuri mai recente, in America de Nord, Olanda, Marea Britanie, Australia si parti din Asia.
Era folosita drept hrana pentru persoanele suferinde sau lipsite de dinti, destul de numeroase in perioada respectiva.
El a ales sa amestece pasta de ARAHIDE prajite (destul de lichida) obtinuta cu zahar, pentru a-i da o consistenta mai solida.
Canadianul Marcellus Gilmore Edson este primul care a patentat acest produs, in anul 1184.
Atentie: produsul contine zahar.
CUM ACTIONEAZAConfera energie si pofta de viata.
CUM SE CONSUMARecomandam un consum moderat, in combinatie cu fructe feliate sau paine din faina integrala.
ISTORICSe spune ca Aztecii au macinat prima data arahidele si le-au transformat intr-o pasta.
CE CONTINE93% ARAHIDE prajite