Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD Produsul este obtinut prin presare la rece.
Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD Alege acum Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD si bucura-te de beneficii!.
Poate fi folosit in cosmetica sau la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie.
In fapt, mai mult de 90% din produsele pentru bronzat existente pe piata au la baza calitatile antioxidante deosebite ale untului de cacao.
Untul de cacao este foarte bogat in agenti antioxidanti ceea ce il face foarte util industriei farmaceutice si cosmetice.
Daca este incalzit peste 40 de grade trece in starea beta si se va intarii din nou abia in cateva zile Compozitie unt de cacao: Untul de cacao contine: acid stearic, oleic, palmitic, linoleic, omega 6, omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, fitosteroli.
Este ingredientul de baza al ciocolatei albe alaturi de vanilie si lecitina.
Se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos.
Untul de cacao este obtinut in urma presarii masei de cacao destinata fabricarii pudrei de cacao pentru consum.
Untul de cacao are un gust, o aroma si un miros unic si specific.
Se poate folosi atat in alimentatie pentru preparate vegane, raw-vegane sau din cofetaria clasica, cat si in cosmetica ca atare sau ca parte ingredient cosmetic.
Unt de cacao 1000g - eco-bio - FRUIT ORCHARD Produsul este obtinut prin presare la rece