Unt de Ghee vegan din ulei de masline bio 200g Bonsan Untul de Ghee este un unt clarificat, originar din India si foarte folosit in bucataria asiatica si orientala.
Ingrediente: ulei extravirgin de masline (76%), unt de cacao (20.6%), lecitina de SOIA din agricultura ecologica Valori nutritionale 100g: Energie: 3693kj 898kcal Grasimi: 99.7g din care saturate 23.7g Carbohidrati: 0.3g din care zaharuri 0.2g Fibre: 0g Proteine: 0g Saruri: 0g Produs certificat ecologic 200g Tara de origine: Italia.
Se foloseste ca inlocuitor de unt, intins pe paine prajita sau in alte produse si retete care necesita unt.
In mod traditional se prepara din lapte, iar ca alternativa pentru vegani, Bonsan a dezvoltat o varianta vegana din ulei de masline si unt de cacao.
Se obtine prin incalzirea untului la temperaturi joase, untul devenind purificat de reziduri solide si apa, de unde si denumirea de unt clarificat.
Unt de Ghee vegan din ulei de masline bio 200g Bonsan Untul de Ghee este un unt clarificat, originar din India si foarte folosit in bucataria asiatica si orientala