Unt Ghee vegan din ulei de masline eco-bio 200g, Bonsan Untul de Ghee este un unt clarificat, originar din India si foarte folosit in bucataria asiatica si orientala.
Ingrediente unt Ghee vegan: ulei extravirgin de masline* (76%), unt de cacao* (20.6%), lecitina de SOIA* *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g unt Ghee vegan: Energie: 3693kj / 898kcal Grasimi: 99.7g din care saturate 23.7g Carbohidrati: 0.3g din care zaharuri 0.2g Fibre: 0g Proteine: 0g Saruri: 0g Produs certificat ecologic Prezentare unt Ghee Bonsan: borcan cu 200g Tara de origine: Italia Unt Ghee vegan din ulei de masline eco-bio 200g, Bonsan Alege acum Unt Ghee vegan din ulei de masline eco-bio 200g, Bonsan si bucura-te de beneficii!.
Se foloseste ca inlocuitor de unt, intins pe paine prajita sau in alte produse si retete care necesita unt.
In mod traditional se prepara din lapte, iar ca alternativa pentru vegani, Bonsan a dezvoltat o varianta vegana din ulei de masline si unt de cacao.
Untul Ghee obtine prin incalzirea untului la temperaturi joase, untul devenind purificat de reziduri solide si apa, de unde si denumirea de unt clarificat.
Unt Ghee vegan din ulei de masline eco-bio 200g, Bonsan Untul de Ghee este un unt clarificat, originar din India si foarte folosit in bucataria asiatica si orientala