Utilizarea merisoarelor pentru a preveni infectiile urinare are o istorie lunga care, incepand din anii 1980, este si dovedita prin studii stiintifice.
Exista studii care au demonstrat ca supli.  
Este recunoscuta mai ales pentru proprietatile sale imunomodulatoare si antiseptice, antibacteriene si antivirale.
In cazul de fata, propolisul potenteaza efectele benefice pe care le are merisorul[1], crescand eficacitatea suplimentului.
De asemenea, gratie efectelor sale antivirale si antimicrobiene, suplimentele care au propolis sustin cresterea imunitatii organismului, stimuland productia de anticorpi si creand conditiile necesare unei bune absorbtii a nutrientilor in organism. 
Extract de echinaceaDe sute de ani, echinaceea este utilizata ca remediu eficient in medicina traditionala, avand in compozitie o multime de substante benefice sanatatii organismului uman, in general: vitamine (A, B-urile, C, E) precum si calciu, fier, potasiu, acizi grasi si protein, polizaharide, uleiuri aromatice.
Compusii pe care-i contine propolisul l-au transformat intr-un veritabil agent antiviral, antifungic, antioxidant, antiinflamator si antibacterian. 
Suplimentele in a caror componenta se regaseste propolisul, joaca un rol important in reducerea inflamatiei.
Prezinta proprietati dezinfectante si antiseptice. 
Extract de propolisUn ingredient apicol foarte cunoscut, propolisul reprezinta un amestec de substante rasinoase, ceara de albine, ceara vegetala si saliva de albine, cu intensa si dovedita valoare terapeutica, sub diverse forme standardizate.
Astfel, extractul din frunze de strugurii ursului (Arctostaphylos uva-ursi) are efecte terapeutice in prevenirea si combaterea cistitelor, pielitelor, pielonefritelor, inflamatiilor si infectiilor urinare, etc.
Unele tufe din Massachusetts, de exemplu, au mai mult de 150 de ani. 
Extract din strugurii ursuluiFrunzele de strugurii ursului au o traditie aparte in medicina populara, fiind recomandate si intrebuintate cu succes in fitoterapia afectiunilor renale, dar si ca veritabil dezinfectant natural.
Cultivatorii nu trebuie sa replanteze, deoarece o tufa sau o vita nedeteriorate vor supravietui la nesfarsit.
Aceste paturi, cunoscute in mod obisnuit sub numele de „mlastini”, au fost initial facute de depozite glaciare, dar acum pot fi facute de oameni.
In schimb, cresc in tufe in paturi impermeabile care sunt stratificate cu nisip, turba, pietris si lut.
Contrar credintei populare, merisoarele nu cresc in apa.
Au nevoie de sol de turba acida, de hidratare adecvata cu apa dulce, de nisip, iar sezonul de crestere se intinde din aprilie pana in noiembrie si este urmat de o perioada de repaus in lunile de iarna care asigura o perioada rece prelungita, necesara pentru maturizarea mugurilor fructiferi.
Ele pot creste si supravietui numai datorita unei combinatii speciale de factori.
Impreuna, efectele benefice sporesc si sustin starea de bine a intregului organism.
Beneficii Uriprop formula:sustine sanatatea tractului urinar si amelioreaza afectiunile care apar la acest nivel;datorita continutului adecvat de extract de merisoare despre care se stie ca este bogat in vitamine, minerale, antioxidanti, fitonutrienti suplimentul este potrivit si pentru sanatatea pielii, a muschilor si a oaselor; tot datorita antioxidantilor, are rol de regenerare a mucoaselor din organism;scade inflamatia din organism si reduce riscul de inflamatii la nivelul stomacului/colonului;intareste imunitatea.
Extract din merisor canadian / cranberryMerisoarele sunt unice printre fructe.
Chiar daca cele mai cunoscute in acest sens raman merisoarele, si celelalte componente, cum ar propolisul, echinacea sau frunzele de strugurii ursului au puternice efecte antibacteriene si antioxidante. coli la celulele uroepiteliale si la alte celule eucariote.
Fiecare ingredient care si-a adus aportul la crearea suplimentului Uriprop formula Nutrific are beneficii proprii care contribuie la imbunatatirea sanatatii tractului urinar.
In principal, acestea demonstreaza capacitatea merisoarelor de a preveni actiunea bacteriilor E.
Utilizarea merisoarelor pentru a preveni infectiile urinare are o istorie lunga care, incepand din anii 1980, este si dovedita prin studii stiintifice