Cumpara de la minuneanaturii.ro

Usturoi negru fermentat - eco - BioBoom Organic - BioBoom Organic


Usturoi negru fermentat - eco - BioBoom Organic
30.95 Lei

Disponibil

(15-11-2024)
Cumpara de la minuneanaturii.ro

Produs vandut de minuneanaturii.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara usturoi negru fermentat bioboom organic de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru usturoi negru fermentat bioboom organic

Usturoi negru fermentat - eco - BioBoom Organic Usturoiul negru (Allium Sativum) este un aliment cu calitati nutritionale recunoscute, care a castigat incet un mare prestigiu de-a lungul secolelor, atat pentru beneficiile sale multiple de sanatate, cat si pentru lista lunga de utilizari.
Prezentare Usturoi negru fermentat - eco: 1 bulb Usturoi negru Tara de provenienta Usturoi negru fermentat - eco: Polonia Importator si distribuitor Usturoi negru fermentat - eco: SC BIOM BOOM COMPANY SRL Usturoi negru fermentat - eco - BioBoom Organic Alege acum Usturoi negru fermentat - eco - BioBoom Organic si bucura-te de beneficii!.
Valoare nutritiva 100g Usturoi negru fermentat - eco : - valoare energetica: 796kJ/188kcal - grasime: 0,0g, inclusiv acizi grasi saturati: 0,0g - carbohidrati: 31g, inclusiv zaharuri: 22g - fibra: 5,2g - proteine: 13g - sare: 0,0g.
Produs certificat ecologic.
Mai mult, este recomandat si persoanelor cu artrita si dureri musculare.
Asta il face alimentul ideal entru cei care sufera de boli renale, edeme sau retentie hidrica.
Este un bun diuretic si este bogat in potasiu.
Consumat pe stomacul gol, usturoiul negru elimina excesul de lichide din corpul dumneavoastra.
Usturoiul negru este antibiotic, diuretic, regleaza digestia, are compusi sulfurosi, acizi linoleici si polifenoli.
Aceeasta metamorfoza nu numai ca produce schimbari evidente in textura, culoarea, mirosul si gustul sau, dar surprinzator multiplica toate efectele benefice ale usturoiului alb.
Usturoiul negru este rezultatul unui proces lent de fermentare a usturoiului alb (aproximativ 45-60 de zile), timp in care este expus la conditii optime de umiditate si temperatura prin care se genereaza transformari ale proprietatilor lui.
Aceste substante nutritive sunt concentrate intre 2 si 10 ori mai mult in usturoiul negru decat in usturoiul proaspat.
Procesul de fermentare mareste proprietatile usturoiului datorita concentratiei, stabilitatii, valorii biologice si biodisponibilitatii ridicate a nutrientilor.
Se numeste `fermentatie enzimatica`, deoarece microorganismele nu intervin in acest proces.
Usturoiul proaspat este transformat in Usturoi negru printr-un proces tehnologic la temperatura si umiditate controlate pentru o perioada prelungita de timp.
Cu un deceniu in urma, un proces natural a fost descoperit in Coreea, care elimina mirosul de usturoi, modifica aroma si textura si creste proprietatile sale in sanatate.
Usturoi negru fermentat - eco - BioBoom Organic Usturoiul negru (Allium Sativum) este un aliment cu calitati nutritionale recunoscute, care a castigat incet un mare prestigiu de-a lungul secolelor, atat pentru beneficiile sale multiple de sanatate, cat si pentru lista lunga de utilizari


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse