Structura vaselor AMT Gastroguss:Primul strat, turnat manual, de aluminiu sablat.
Stratul Antiaderent al vaselor AMT este deosebit de rezistent la zgarieturi, datorita formulei speciale LOTAN care sta la baza producerii acestor tigai.-Strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat; turnarea manuala asigura absenta porilor care la alte produse determina indoiri, incovoieri, deformari, astfel incat acest mod de fabricare confera produselor AMT duritate si durabilitate maxime;.
De aceea tigaile / cratitele AMT pot fi folosite si la prepararea retetelor la cuptor.-Strat Antiaderent LOTAN (in mai multe straturi).
Acest strat antiadeziv ofera toate avantajele unui strat antiadeziv clasic, permite curatarea usoara, are efect antibacterian, dar nu contine PFOA, substanta toxica folosita la fabricarea teflonuluiDiametru: 65 cmInaltime: 8 cmManer rezitent la temperaturi de pana la 240 grade Celsius.
Sablarea are rol in marirea de 12 ori a suprafetei de adeziune a straturilor ce urmeaza sa fie aplicate pe acesta, iar turnarea manuala este omogena, fata de turnarea automata, fapt care contribuie la timpul mai lung de intarire, ce previne stresul materialului si impiedica aparitia pungilor de aer care ar incetini procesul de incalzire.
Strat dur din oxid de titan, ars la 20.000C, este aproape la fel de dur ca diamantul.
Strat anticoroziv are rolul de a opri coroziunea ce s-ar putea produce in timp.
Strat cu particule ceramiceStrat de suprafata antiadeziva Lotan, specific doar vaselor AMT Gastroguss si brevetat de aceasta companie.
Structura vaselor AMT Gastroguss:Primul strat, turnat manual, de aluminiu sablat