BENEFICII L-CARNITINA - Sustine procesele de ardere a grasimilor (absorbtia de energie din grasimi) - Accelereaza regenerarea post-antrenament.
Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala..
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Nu utilizati daca sigiliul este rupt.
A nu se lasa la indemana copiilor.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati.
CANTITATE/ 2 Capsule - L-carnitina - 1000 mg* *Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.
Ingrediente: tartrat de L-carnitina, invelis de capsula (hidroxipropil metilceluloza). PROSPECT Carnipure Mod de administrare: Luati 2 Capsule pe zi, cu o cantitate suficienta de alimente si lichide.
Cea mai mare parte a L-carnitinei este stocata in inima si in muschii scheletici.
Organismul uman poate produce, de asemenea, L-carnitina din aminoacizii lizina si metionina - acesti aminoacizi sunt abundenti in leguminoase.
Din acest motiv, L-Carnitina este direct un bun adaos pentru vegetarieni si vegani.
Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca alimentele de origine animala, cum ar fi carnea de vanat, carnea tocata de vita sau piciorul de miel, au cel mai mare continut de carnitina.
Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta substanta proprie organismului a fost descoperita pentru prima data in tesutul muscular. L-CARNITINA IN ALIMENTATIE Denumirea de carnitina provine de la cuvantul latin pentru carne (""caro"", genitiv ""carnis"").
Din acest motiv, L-carnitina este apreciata in special de persoanele preocupate de silueta si de sportivii de anduranta, cum ar fi maratonistii sau ciclistii de curse.
Odata ce acest metabolism energetic a inceput, organismul poate trai mult timp cu el.
Pe scurt, glucoza sau alti carbohidrati furnizeaza in mod normal energie - dar L-carnitina permite, de asemenea, organismului sa utilizeze acizii grasi pentru a produce energie.
Acolo are loc degradarea acizilor grasi - prin beta-oxidare - si se produce energie sub forma de ATP (adenozin trifosfat).
L - Carnitina se leaga de acizii grasi si ii transporta la ,,centralele energetice ale celulelor", mitocondriile.
In timp ce acetilcarnitina este importanta in principal pentru sistemul nervos central, tartratul joaca un rol important in metabolismul energetic.
Exista diferite forme de L-carnitina, dintre care cele mai importante sunt acetilcarnitina (ALCAR) si tartratul de L-carnitina. - Sustine miscarea acizilor grasi catre inima si celulele imune - Inhiba pofta de mancare si ajuta la cresterea masei musculare - Reduce oboseala L-CARNITINA Energie din acizi grasi L-carnitina este o substanta endogena care se formeaza din aminoacizi. - Intarzie efectul oboselii. - Creste rezistenta la antrenament.
BENEFICII L-CARNITINA - Sustine procesele de ardere a grasimilor (absorbtia de energie din grasimi) - Accelereaza regenerarea post-antrenament