Descriere YEO:
Viata este grea - Disponibil la librex.ro
Pe YEO găsești Viata este grea de la Trei, în categoria Dezvoltare Personala si Motivationale.
Indiferent de nevoile tale, Viata este grea din categoria Dezvoltare Personala si Motivationale îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 39.2 Lei
Caracteristicile produsului Viata este grea
- Brand: Trei
- Categoria: Dezvoltare Personala si Motivationale
- Magazin: librex.ro
- Ultima actualizare: 22-11-2024 01:37:17
Comandă Viata este grea Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Viata este grea de la librex.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
„Exceptional, bogat in intelesuri si subtil. – Financial Times „
Viata, prieteni, e
grea — iar noi trebuie sa spunem raspicat asta. E mai
grea pentru unii decat
este pentru altii. In decursul vietii noastre toti trecem prin vant si ploi, dar, in timp ce norocosii se usuca langa foc, altii sunt facuti ciuciulete de furtuni si inundatii, atat literalmente, cat si metaforic. Asadar ce e de facut? Nu exista leac pentru conditia umana. Insa, dupa douazeci de ani in care am predat si am studiat filosofie morala, sunt de parere ca aceasta poate fi de ajutor. – Kieran Setiya Printr-o scriitura captivanta si o argumentatie clara, Kieran Setiya, profesor la MIT, arata ca cea mai pertinenta cale de a construi o viata cu adevarat buna tine mai degraba de incercarea de a te confrunta cu realitatea decat de tendinta oarba de a te agata de un ideal simplist de fericire permanenta. Bazandu-se pe filosofia antica si moderna, precum si pe fictiune, istorie, memorii, film, comedie, stiinte sociale si povesti din experienta autorului,
Viata este grea aduce mangaiere si compasiune. Accesibila, plina de caldura si de buna-dispozitie, aceasta carte ofera o harta pentru a naviga pe teren accidentat, de la traume personale la nedreptatile si absurditatea lumii. „A citi aceasta carte
este ca si cum ai vorbi cu un prieten atent care nu-ti spune niciodata sa te inveselesti, dar, oferindu-ti o companie blanda si o schimbare de perspectiva, oricum te face sa te simti mai bine. – The New York Times Book Review „In sfarsit, un filosof abordeaza sensul vietii si vine cu raspunsuri utile. – Sunday Times „Orice incercare a unui filosof de a ne ajuta sa traim bine – nu in ciuda suferintei umane, ci in deplina recunoastere a acesteia – este un ragaz binevenit de la atatea teorii filosofice prea ordonate ale bunastarii umane. Un tratament mai onest si mai uman este de mult asteptat si, chiar daca in cele din urma nu sunt consolati, cititorii se vor gasi cu siguranta mai conectati la propria lor umanitate, citind si reflectand asupra acestei carti. – The Wall Street Journal „Prin exemple elaborate cu atentie, [Kieran Setiya] sustine ca filosofia ne poate ajuta sa traversam adversitatile vietii umane... Nicio viata care merita traita nu este lipsita de suferinta si durere. Nu ne ramane decat sa o infruntam cu luciditatea spre care tinteste atitudinea filosofica. – The Guardian „O cale luminata pentru vremuri intunecate (...) sfaturi pragmatice, pline de compasiune. – Kirkus Reviews „Kieran Setiya sustine ca anumite provocari – singuratatea, esecul, problemele de sanatate, durerea si asa mai departe – sunt in esenta inevitabile. Dar este bine, arata cartea, sa recunoastem experientele grele prin care am trecut si sa ne intrebam cum ne-au ajutat sa devenim mai rezistenti, mai buni si mai intelepti. – The New Yorker Kieran Setiya este profesor de filosofie la MIT, avand ca domenii principale de interes etica, epistemologia si filosofia mintii. Printre cartile sale, se numara: Practical Knowledge, Reasons without Rationalism, Knowing Right from Wrong, unde propune si argumenteaza o teorie cognitiva a intentiei, o forma de etica a virtutii si o expunere a cunoasterii etice bazate pe Aristotel si Hume. De asemenea, a scris Midlife. Ghidul filosofic al varstei de mijloc (Editura Seneca, 2019). Combinand filosofia cu experientele personale, este autorul a numeroase eseuri si articole pentru publicatii precum: Los Angeles Review of Books, The New York Times, Boston Review, London Review of Books, The Atlantic si The Yale Review. Este gazda unui podcast, Five Questions, in care adreseaza filosofilor contemporani cinci intrebari despre ei insisi.