Cumpara de la litera.ro

Viata secreta a secretelor. Cum influenteaza universul interior starea de bine, relatiile si chiar cine suntem - Litera


Viata secreta a secretelor. Cum influenteaza universul interior starea de bine, relatiile si chiar cine suntem
59.99 Lei

Disponibil

(02-10-2024)
Cumpara de la litera.ro

Produs vandut de litera.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara viata secreta a litera de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru viata secreta a litera

Gândește-te la un secret pe care îl păstrezi față de alții.
Cercetările sale au fost prezentate în The New York Times, The Atlantic, The New Yorker, The Economist, The Wall Street Journal, precum și la BBC, NPR și nu numai..
Slepian este autorul a peste 50 de articole care au ca subiect secre tele, adevărul și înșelăciunea.
Distins cu Rising Star Award de către Association for Psychological Science, este expert de frunte în psihologia secretelor. la Universitatea Columbia.
Bernstein amp
Co.
Rezultatul este o fereastră rară spre mecanismele interne ale minții, ale relațiilor și ale identității noastre   „Incitantă, informativă și precisă din punct de vedere științific – nonficțiune la cel mai înalt nivel.” ETHAN KROSS, autor al bestsellerului Cum să vorbești cu tine ca să-ți fie bine „Am adorat această carte! Un pas important înainte în psihologie, Viața secretă a secretelor îmbină cu grație povești palpitante cu știință solid fundamentată.” SONJA LYUBOMIRSKY, autoare a bestsellerului Cum să fii fericit „Această carte minunată și fascinantă dezvăluie mecanismul psihologic ascuns al secretelor noastre.” DANIEL GILBERT, autor al bestsellerului Cum să dai peste fericire   MICHAEL SLEPIAN este profesor asociat de leadership și etică Sanford C.
Plină de amănunte proaspete despre unul dintre cele mai întâlnite – și, cu toate acestea, cel mai puțin înțelese – aspecte ale comportamen tului uman, Viața secretă a secretelor aruncă o nouă lumină fascinantă asupra unor întrebări precum: la ce vârstă dezvoltă copiii capacitatea cognitivă de a păstra secrete? Toate secretele necesită aceeași povară mentală? Cum ne putem reconcilia secretele cu dorințele firești de a relaționa, de a ne conecta și de a ne face cunoscuți? Când ar trebui să ne mărturisim secretele? Care sunt caracteristicile confidentului ideal? Păstrarea unui anumit tip de secrete poate într-adevăr să ne crească starea de bine? Având la bază peste un deceniu de cercetări originale, Viața secretă a secretelor dezvăluie modalitățile surprinzătoare prin care secretele ne domină viața și ne oferă strategii bazate pe știință prin care să ne fie mai ușor să trăim cu ele.
Dar Viața secretă a secretelor ne arată că nu trebuie să fie neapărat astfel.
Fie că suntem motivați de protejarea reputației noastre, a unei relații, a sentimentelor unei persoane iubite sau de vreun țel personal sau profesional, un lucru este clar: ascunderea unei părți a universului nostru interior duce adesea la singurătate și izolare.
Mai degrabă, greutatea secretelor vine din faptul de a le duce singuri, fără sprijinul celorlalți.
Totuși povara, ne spune Slepian, este rareori provocată de actul în sine de a păstra secretul.
Secretele ne pot împovăra.
Cercetările lui implicând mai mult de 50 000 de participanți din toată lumea ne arată că secretele cele mai întâlnite implică minciuni pe care le-am spus, ambiții, adicții, probleme de sănătate mintală, relații ascunse și probleme financiare.
Nu ar trebui să îți ia mult: behavioristul Michael Slepian a descoperit că, în medie, avem 13 secrete în orice moment al vieții noastre.
Gândește-te la un secret pe care îl păstrezi față de alții


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse