Viitorul fericirii depinde de noi.
Vă invităm ca împreună să descoperim cât de sus ne poate duce..
Versant înseamnă nonfiction revelator și incitant.
Pentru Versant am ales cu pasiune responsabilitate și discernământ acele cărți care ne inspiră și ne dezvăluie universuri nebănuite.
Misiunea VERSANT Noi credem că dacă urci pe raftul cărților citite ai o perspectivă din ce în ce mai largă asupra lumii în care trăim.
Amy a absolvit Universitatea Harvard și deține un MBA la Școala de Management de la Yale.
O vorbitoare și o consultantă foarte căutată Amy a lucrat cu organizații precum Google NASA armata SUA sau Fundația XPRIZE pentru a ajuta la promovarea unui sentiment de bunăstare în Era Digitală.
Bush și președintele Bill Clinton) pentru că a creat o mișcare de activare a schimbării culturii pozitive.
E singura persoană care a fost numită o Pată de Lumină” de doi președinți (președintele George H.
W. — Laszlo Bock autorul cărții Work Rules! Despre autor Amy Blankson a devenit unul dintre principalii experți din lume cu privire la conexiunea dintre psihologia pozitivă și tehnologie. — Neil Pasricha autorul cărții The Happiness Equation „S-au scris volume întregi despre cât de mult rău ne poate face tehnologia însă Amy Blankson este prima autoare pe care o știu care expune o cale simplă și realizabilă prin care să rămânem cu picioarele pe pământ și echilibrați în era digitală”. Într-o eră a nesfârșitelor întreruperi această carte nu putea să apară într-un moment mai bun”. — Susan Cain autoarea cărții Quiet: The Power of Introverts in a World That Can’t Stop Talking „Viitorul fericirii mi-a oferit sugestii extrem de utile încă din primele pagini și o viață cu adevărat mai fericită la finalul lecturii.
Viitorul fericirii ne amintește la momentul oportun despre importanța fericirii personale și găsirea sensului în lumea digitală”.
Este pentru tinerii profesioniști copleșiți de amprenta lor digitală și care au nevoie să se deconecteze în mod strategic de la dispozitive.” Amy Blankson Cine trebuie să citească această carte? Oricine este interesat de împăcarea tehnologiei cu viața personalăCei interesați de istoria culturală a fericiriiCei care doresc să ducă o viață mai fericită Recenzii: „Prea adesea conceptul de fericire personală este exclus din discuțiile despre tehnologie și Viitorul lumii noastre.
Este pentru mamele cu mașină de tip monovolum cărora le place cum le ajută dispozitivele să‑și calmeze copiii când sunt în mașină sau în public dar după aceea au de‑a face cu „istericalele tehnologiei“ când este oprit dispozitivul.
Este pentru directori și angajați care se străduiesc să‑și crească productivitatea dar îi ustură ochii și îi doare spatele după ore întregi în care au fixat monitorul.
Este pentru oricine are probleme cu numărul tot mai mare de încărcătoare care‑i iau cu asalt noptiera. „Merită spus că această carte nu este doar pentru cei pasionați de tehnologie.
Reflectând deliberat la unde când de ce și cum folosim tehnologia putem începe să modelăm în mod activ scenariile sociale și forțele pieței care ne impulsionează cultura să creeze Viitorul pe care vrem să‑l vedem cu adevărat.
Viitorul fericirii depinde de noi