Bautura aromatizata pe baza de vin, naturala, obtinuta dintr-un mix de ierburi si fructe (pelin, flori soc, flori de salcam, flori de tei, coada soricelului, mere padurete si pere padurete, gutui etc.) provenite din flora spontana, adaugate dupa fermentare, componenta principala fiind planta de Pelin.
Este un produs traditional romanesc care poate fi echivalentul unor digestive, mai putin agresiv datorita nivelului de alcool specific vinului si mai placut datorita gustului dulce amarui.
Poate fi un bun aperitiv, dar totodata poate fi servit ca desert alaturi de salate de fructe.
Se serveste ca atare racit la 4 -6 grade C sau poate fi folosit la prepararea unor cokctailuri..
Bautura aromatizata pe baza de vin, naturala, obtinuta dintr-un mix de ierburi si fructe (pelin, flori soc, flori de salcam, flori de tei, coada soricelului, mere padurete si pere padurete, gutui etc.) provenite din flora spontana, adaugate dupa fermentare, componenta principala fiind planta de Pelin.
Este un produs traditional romanesc care poate fi echivalentul unor digestive, mai putin agresiv datorita nivelului de alcool specific vinului si mai placut datorita gustului dulce amarui.
Poate fi un bun aperitiv, dar totodata poate fi servit ca desert alaturi de salate de fructe.
Se serveste ca atare racit la 4 -6 grade C sau poate fi folosit la prepararea unor cokctailuri.