Strugurii sunt recoltati manual si sunt desciorchinati, dupa care este aplicata tehnica criomacerarii, ce consta in mentinerea mustului in contact cu bostina timp de 24 de ore, la o temperatura de 2°C.
Vizual: limpede cristalin, galben pai auriu, cu reflexii verzui.
Olfactiv: buchet intens, cu arome de trandafir, flori de salcam si fan proaspat cosit, completate cu nuante fine de vanilie.
Gustativ: proaspat, gust intens si complex cu nuante de ananas si citrice, cu o aciditate echilibrata si un post-gust mieros, elegant si prelung..
Maturarea are loc in baricuri mici de 225l, timp de 4 luni.
Acest proces permite extragerea substantelor aromatice din pielita strugurilor, oferind vinului o aroma tipica.
Dupa limpezire mustul este supus unei fermentatii alcoolice supravegheate, la o temperatura controlata de 12-14°C.
Strugurii sunt recoltati manual si sunt desciorchinati, dupa care este aplicata tehnica criomacerarii, ce consta in mentinerea mustului in contact cu bostina timp de 24 de ore, la o temperatura de 2°C