Familia Vlădoi Ravak este un vin alb care se înscrie în categoria vinurilor seci.
Temperatura optimă de servire: 6-8°C..
Asociere culinară: poate fi asociat cu fructele de mare în sos de vin pește condimentat cu plante aromate și brânzeturi fine.
Are un post gust de agrișe ușor necoapte.
Descriere organoleptică: Miros: note fine de busuioc și piersici completate de mirosul teiului înflorit. Gust: gustul este răcoritor remarcându-se nuanțele de lime proaspăt tăiat.
Familia Vlădoi Ravak este un vin surprinzător un cupaj atent selecționat de vinificator.
Familia Vlădoi Ravak a luat naștere în crama Familia Vlădoi localizată pe colinele Murfatlarului.
Provine din România al șaptelea mare producător de vin din Europa și al treisprezecelea mare producător de vin din lume.
Familia Vlădoi Ravak este un vin alb care se înscrie în categoria vinurilor seci