Anul - 2017 Lot - L23-22.12.2017 Note degustare - Arome amintind de iaurtul cu caise, gust cu impresii de fagure, prospetime si postgust mediu + agreabil Punctaj - 81 (realizat de catre expertii vinul.ro pentru acest lot) Se respecta tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant.
Strugurii colectati sunt desciorchinatii, dupa care este aplicata tehnica criomacerarii, ce consta in mentinerea mustului in contact cu bostina timp de 6 de ore, la o temperatura de 2 grade C.
Maturarea vinului se petrece In vase de inox..
Dupa limpezire, mustul este supus unei fermentatii alcoolice supravegheate la o temperatura controlata de 12 - 14 grade C.
Anul - 2017 Lot - L23-22.12.2017 Note degustare - Arome amintind de iaurtul cu caise, gust cu impresii de fagure, prospetime si postgust mediu + agreabil Punctaj - 81 (realizat de catre expertii vinul.ro pentru acest lot) Se respecta tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant.
Strugurii colectati sunt desciorchinatii, dupa care este aplicata tehnica criomacerarii, ce consta in mentinerea mustului in contact cu bostina timp de 6 de ore, la o temperatura de 2 grade C