Culoare: galben-aurieMiros: unt vanilinat condimentat cu scortisoara, flori de primavara (narcise), pepene galben si banane canariene Gust: complex, senzatii dulci, proaspete Postgust: samburi de caise sau migdaleApreciere generala: armonios gustativ, specific soiului Chardonnay, fara interventia lemnuluiTemperatura recomandata de servire: 8-10ºCAsocieri culinare: branzeturi simple, maturate usor, preparate asiatice usor condimentate..
Culoare: galben-aurieMiros: unt vanilinat condimentat cu scortisoara, flori de primavara (narcise), pepene galben si banane canariene Gust: complex, senzatii dulci, proaspete Postgust: samburi de caise sau migdaleApreciere generala: armonios gustativ, specific soiului Chardonnay, fara interventia lemnuluiTemperatura recomandata de servire: 8-10ºCAsocieri culinare: branzeturi simple, maturate usor, preparate asiatice usor condimentate.