Culoare: Galben-aurie cu nuante verzui.
Arome florale, citrice, fructe tropicale si pepene galben.
Gustativ, vinul este expresiv, proaspat si persistent, cu nuante de pere coapte, coaja de portocala dulce-amaruie si o aciditate fina si echilibrata de acea nobila si rara mineralitate.
Arome fine si bine echilibrate extrase din lemnul de stejar.
Recomandat alaturi de specialitati din peste sau fructe de mare (crustacee: creveti, homari, crabi, languste; moluste: scoici, midii, melci, calamari, sepii, caracatite), paste proaspete cu trufe de padure si branzeturi moi si grase.temperatura de servire | 8 - 10 grade Celsius..
Culoare: Galben-aurie cu nuante verzui.
Arome florale, citrice, fructe tropicale si pepene galben.
Gustativ, vinul este expresiv, proaspat si persistent, cu nuante de pere coapte, coaja de portocala dulce-amaruie si o aciditate fina si echilibrata de acea nobila si rara mineralitate