Ajutati de cele 4 elemente ale existentei vietii (soare, aer, sol si apa) am reusit sa realizam o combinatie eleganta intre 4 soiuri de renume: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Tamaioasa Romaneasca si Muscat Ottonel reunite sub gama RENATUS.
Se asorteaza cu mancaruri rafinate din carne de pui, fructe de mare, branzeturi.
Temperatura recomandata de servire: 8-12°C.
Cupajul este usor baricat, complex, festiv prin tinuta, pretios datorita calitatilor sale, dar si al numarului limitat de sticle, remarcandu-se prin tipicitatea Sauvignon-ului, aromele fine ale Tamaioasei si Muscatului, precum si prin intensitatea Chardonnay-ului.
Ajutati de cele 4 elemente ale existentei vietii (soare, aer, sol si apa) am reusit sa realizam o combinatie eleganta intre 4 soiuri de renume: Sauvignon Blanc, Chardonnay, Tamaioasa Romaneasca si Muscat Ottonel reunite sub gama RENATUS