Scavi&
Ray Prosecco face parte din categoria vinurilor spumante.
Este indicat a se servi la temperaturi aflate între 8-10°C și în privința gastronomiei acest vin spumant este recomandabil a se asocia cu pește carne de miel fructe de mare și carne de vânat..
Având prospețime și efervescență Scavi&
Ray Prosecco din punct de vedere gustativ prezintă o încântare aparte datorită dulceții date de fructe.
De asemenea acest vin spumant are și un parfum empireumatic.
Strălucirea intensă și bulele sunt rezultatul unui proces de fermentație mai lung suferit de struguri. Cu o concentrație alcoolică de 10 5% frizzante Wine Scavi&
Ray Prosecco prezintă o paletă aromatică bogată și variată: arome subtile de fructe note de citrice măr verde note minerale ușoare gutui.
Pentru a proteja prețiosul Prosecco de imitatori producătorii au schimbat numele strugurilor folosiți în „Glera” și au înregistrat denumirea originală „Prosecco” ca denumire geografică spre a o păstra doar pentru ei.
Este obținut 100% din soiul de struguri numit Glera.
Provine din Italia țara cu cea mai vastă varietate de stiluri individuale de vin. Scavi&
Ray Prosecco își are originea în extremitatea vestică a regiunii Veneto una dintre cele mai productive regiuni viticole.
Scavi&
Ray Prosecco face parte din categoria vinurilor spumante