Culoare verde-auriu.
Vinificarea : Macerare la rece 100% timp de 4 zile la 8° C, fermentatie Malolactica 100% naturala.
Procesul de invechire : Vinul in proportie de 100% e pastrat timp de 6 luni in barrique-uri noi de stejar.
Alcool:14,50 % vol.
Zahar rezidual: 4,00 g/lAciditate:5,60 g/l.
Gust proaspat , mineral , cu note de citrice ( lime ) tipice pentruSauvignon Blanc.
Regiunea :CODRU,ORHEI, MoldovaSoiul :Traminer 85%, Sauvignon Blanc 15%Solul :Cernoziom (sol negru)Productia:Varsta viei – 5 ani, climat temperat, multa lumina si caldura pe perioada verii, precipitatii 540 mm/an, butasii – selectie Franceza.
Aroma de petale detrandafir, specifice Traminer-ului, cu nuante mai deschise de frunze de coacazenegre .
Culoare verde-auriu