Sandeman White este un vin porto alb care se înscrie în categoria vinurilor dulci.
Relativ la combinarea acestui vin cu arta culinară este ideal a fi asociat cu nucile migdalele sărate sau cu un desert proaspăt cum ar fi înghețata de vanilie cu fructe tropicale. Este recomandat a se servi între 6 ° C-10 ° C. . În ceea ce privește notele de degustare Sandeman White prezintă arome de fucte tropicale la care se adaugă note subtile de vanilie.
Acest vin porto alb prezintă o dulceață naturală fapt care îl face un aperitiv perfect atunci când este servit de unul singur cu gheață sau ca long drink cu apă tonică și lămâie.
Provine din Portugalia țară fidelă soiurilor indigene care și-a păstrat cu îndârjire gusturile. Sandeman White își are originea în regiunea Douro supranumită „patria vinului de Porto”. Produs al podgoriei Sandeman porto Sandeman White este fabricat prin metoda tradițională a vinului Porto. Strugurilor culeși manual le sunt îndepărtate tulpinile iar apoi sunt zdrobiți înainte de fermentare la temperatură controlată astfel încât să se extragă cele mai bune componente. Adăugarea de alcool în vin este momentul ideal în care se stabilește echilibrul dintre corpul și buchetul vinului. Acest moment este ales de vinificator în urma unui control strict al temperaturilor și densităților de fermentație în funcție de varietatea viței-de-vie de stadiul de maturare și de dulceața finală necesară.
Sandeman White este un vin porto alb care se înscrie în categoria vinurilor dulci