Dacă timpul este marcat de momente speciale istoria vinului Kopke este scrisă în ani excepționali.
Este ideal a se servi la o temperatură între 12 și 14°C..
Este totodată și o alegere excelentă pentru o gamă nesfârșită de deserturi cum ar fi prăjiturile ciocolata.
Recomandăm servirea vinului Kopke 20 Years Old Tawny cu foie gras cu vinete sau nuci. În privința paletei aromatice vinul Kopke 20 Years Old Tawny are o complexitate de arome de fructe uscate condimente și note de lemn fin. În ceea ce privește gustul aromele sale sunt bogate și concentrate cu un finish lung și catifelat.
Amestecul rezultat exprimă caracteristicile date de învechirea de 20 de ani în lemn din stejar. În acest moment se adaugă țuică de struguri pentru a crea vinul fortificat final. Kopke 20 Years Old Tawny este un vin de înaltă calitate realizat prin amestecarea vinurilor din diferite recolte pentru a atinge gama de calități senzoriale care sunt tipice acestor vinuri de porto învechite.
Aceasta are loc în cuve (lagares) la o temperatură controlată (între 28-30°C) până la atingerea gradului potrivit de dulceață (baumé).
Ani care merită păstrați astfel încât să poată fi retrăiți și sărbătoriți oricând. Vinul Kopke 20 Years Old Tawny este creat cu ajutorul unor tehnici tradiționale bine înrădăcinate: strugurii sunt culeși manual la momentul optim apoi sunt zdrobiți și transformați în vin printr-un proces de macerare atentă pentru a le extrage culoarea taninurile și aromele intensificate de agitarea constantă în timpul fermentației.
Dacă timpul este marcat de momente speciale istoria vinului Kopke este scrisă în ani excepționali