Soiul: Cabernet SauvignonClasificare: DOC – CMDRecoltare: recoltarea manuala, la maturitate deplina, la inceputul lunii octombrieMaturare:la temperatura controlata de 10-12 °C, in rezervoare de inox, pentru o perioada de 3 luniDegustare: culoare roz-somon, cu nuante deschise aroma proaspata, fructata, cu nuante de capsuni, zmeura gust placut, fresh, sustinut de o aciditate placuta, persistenta foarte bunaAsociere culinara: carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri.
Soiul: Cabernet SauvignonClasificare: DOC – CMDRecoltare: recoltarea manuala, la maturitate deplina, la inceputul lunii octombrieMaturare:la temperatura controlata de 10-12 °C, in rezervoare de inox, pentru o perioada de 3 luniDegustare: culoare roz-somon, cu nuante deschise aroma proaspata, fructata, cu nuante de capsuni, zmeura gust placut, fresh, sustinut de o aciditate placuta, persistenta foarte bunaAsociere culinara: carpaccio de somon, salate cu fructe de mare, branzeturi tinere cu ierburi aromate si mucegaiuri