Regiune: Dealurile OltenieiClasificare: Banu Maracine DOCSoi struguri: Cabernet SauvignonStrugurii Cabernet Sauvignon au fost culesi tarziu, pe data de 10 Octombrie 2016, manual, in ladite de 10kg.
Taninuri puternice, bine integrate.
Temperatura recomandata pentru servire: 16-18ÂșC1500 sticle de 0,75 L.
Te cucereste prin notele de coacaze negre si cirese coapte, iar pe final cafeaua verde cruda.
A urmat fermentatia malolactica si maturarea in baricuri noi de stejar romanesc timp de 9 luni.
Culoare rosu inchis cu reflexii violet.
In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata.
Regiune: Dealurile OltenieiClasificare: Banu Maracine DOCSoi struguri: Cabernet SauvignonStrugurii Cabernet Sauvignon au fost culesi tarziu, pe data de 10 Octombrie 2016, manual, in ladite de 10kg