Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul romanesc care a imbratisat cu gratie si eleganta pamantul din Dragasani, luand tot ceea ce este mai bun din sol.40% din acest vin este invechit in baricuri (noi in proportie de 90%) timp de 14 luni; restul vinului este pastrat in cisterne de inox.
Culoarea acestui cabernet este rubiniu inchis profund.
Va sfatuim sa il degustati la o temperatura de 18°C alaturi de friptura de miel si legume..
Gustul sau profund de fructe proaspete este combinat cu o usoara nota de vanilie.
Acest vin are un buchet predominant de coacaze negre proaspete cu o nota de stejar.
Cabernet Sauvignon este un soi prezent de mult timp pe teritoriul romanesc care a imbratisat cu gratie si eleganta pamantul din Dragasani, luand tot ceea ce este mai bun din sol.40% din acest vin este invechit in baricuri (noi in proportie de 90%) timp de 14 luni; restul vinului este pastrat in cisterne de inox.
Culoarea acestui cabernet este rubiniu inchis profund