Strugurii sunt recoltati manual, iar producerea vinului se realizeaza folosind tehnici vinificare clasice si echipamente moderne, de ultima generatie.
Macerarea pe bostina si fermentatia are loc pentru 20 de zile in cazi din lemn de stejar.
In timpul fermentarii, toate eforturile sunt orientate spre a optimiza extractia aromelor tuturor soiurilor de struguri incluse in cupaj, in scopul obtinerii acelei structuri unice specifice acestui vin.
Acest lucru permite obtinerea unui vin elegant si echilibrat.
Vizual: rosu rubiniu intens, cu reflexii purpurii.
Olfactiv: buchetul este intens, bogat, cu arome de mure si fructe, la care se adauga nuante de ciocolata, boabe de cafea, lemn dulce si marochin.
Gustativ: echilibrat, structurat, cu taninuri puternice, gust intens si complex si un post-gust rafinat, prelung, de prune si mure..
Procesul de vinificatie continua cu o perioada de 10-12 luni de maturare in baricuri de 225 litri, urmat de o lunga perioada de invechire de cel putin doi ani, in butoaie mari din lemn de stejar de Krasnodar.
Strugurii sunt recoltati manual, iar producerea vinului se realizeaza folosind tehnici vinificare clasice si echipamente moderne, de ultima generatie.
Macerarea pe bostina si fermentatia are loc pentru 20 de zile in cazi din lemn de stejar.
In timpul fermentarii, toate eforturile sunt orientate spre a optimiza extractia aromelor tuturor soiurilor de struguri incluse in cupaj, in scopul obtinerii acelei structuri unice specifice acestui vin