Un cupaj din 3 soiuri care impresioneaza prin finetea oferita de feteasca neagra corpolenta, taninurile date de Cabernet Saugvinon si aroma fructelor de padure conturata de Merlot.
Fiind un vin tanar iese in evidenta partea minerala si vegetala in care Cabernetul si Merlotul aduc condimentul ierbaceu, piper negru, scortisoara, cuisoare.
Un vin rosu usor cu un alcool moderat si o mineralitate placuta data de aciditatea mare care il face placut in compania carnii de vanat, a preparatelor din carne rosie si branzeturilor maturate cu mucegaiuri nobile.
Temperatura de servire 16-18°C.
Un vin de culoare rubiniu inchis, cu un nas curat, cu o intensitate medie a aromelor de fructe de padure, cirese rosii, prune uscate.
Un cupaj din 3 soiuri care impresioneaza prin finetea oferita de feteasca neagra corpolenta, taninurile date de Cabernet Saugvinon si aroma fructelor de padure conturata de Merlot