Crearea vinurilor Bio Valpolicella reprezintă un act de dragoste pentru natură.
Have a nice drink!.
Viitorul aparține tuturor și este construit cu alegerile făcute în fiecare zi de aceea noi vă sfătuim să alegeți acest vin.
El te va surprinde cu o aromă intensă uscată foarte savuroasă armonioasă și bine echilibrată de fructe roșii și cireșe morello. Gustul este de cireșe și cu fiecare înghițitură vei dori și mai mult.
Bio Valpolicella are o culoare de roșu rubin.
De ce sunt alese aceste podgorii? Deoarece caracteristicile solului sunt absolut impresionante și duc la nașterea celor mai bune soiuri de struguri.
Podgorii administrate în mod unic situate în Valpolicella la 200 de metri altitudine stau la baza procesului de creare al acestui mirific vin.
Strugurii bine copți se vinifică în mod tradițional cu 8-10 zile înainte de macerare; fermentarea are loc la 28-30°C; vinul nou opținut este păstrat cu grijă până la îmbuteliere.
Crearea vinurilor Bio Valpolicella reprezintă un act de dragoste pentru natură