Culoarea rosu granat.
Recoltarea in verde se efectueaza de doua ori: o data la darea in parg a strugurilor si o data inainte de recolta, cu scopul de a otine concentratia maxima a matricei aromatice si polifenilice.
Temperatura de servire: 18°
C
Asocieri culinare: carne rosie si vanat
PV Gran Cru 2019
Podgoriile de Merlot si Cabernet Sauvignon folosite pentru PV Gran Cru sunt situate pe o colina cu expunere sud-estica.
Ingrijirea solurilor: Lucrari de vara si fertilizare cu ingrasamant verde la sfarsitul toamnei / inceputul iernii, pentru a reduce competitia radicala intre vita de vie si iarba.
Ingrijirea viilor: Toate lucrarile de intretinere a vitei de vie se fac manual.
La nas are note de prune, piper si note balsamice.
Vin concentrat, obtinut din struguri partial dezhidratati, maiestuos si puternic.
Un vin rotund, cald, de mare structura si persistenta indelungata.
Notele predominante sunt fructate, cele mai persistente fiind de dulceata de cirese negre și afine, urmate de note balsamice, de ierburi aromatice si condimente.
Culoarea rosu granat