Vin rosu rubiniu inchis si dens.
Asocieri culinare carne rosie si vanat..
Temperatura de servire 18 C.
Invechire in sticla 3 luni.
Invechire in butoaie de lemn 6 8 luni.
Fermentatia alcoolica si fermentatia malolactica in butoaie din lemn de stejar cu capacitatea de 550 litri fara controlul temperaturii.
Selectia manuala a ciorchinilor si boabelor de struguri.
Crama Culesul manual al strugurilor.
Pentru producerea acestui vin se recolteaza cei mai calitativi ciorchini de pe fiecare planta.
In timpul verii incarcatura de fructe este redusa pentru a intensifica calitatea strugurilor.
Ingrijirea viilor lucrarile de intretinere a vitei de vie se fac manual si tratamentele fitosanitare respecta indicatiile viticulturii organice.
Ingrijirea solurilor primavara arat si toamna cultivari de diferite plante erbacee pentru imbogatirea solului cu materiale organice.
Podgorie Podgoriile de Merlot si Cabernet Sauvignon folosite pentru PV Gran Cru sunt situate pe o colina cu expunere sud-estica.
Fabulos rotund pe palat cu tanin copt si un final foarte lung.
La nas are note de prune piper si note balsamice.
Culoare rosu intens impenetrabil.
Rezultatul selectiei unei parcele mici cu sol preponderent lutos Vin concentrat obtinut din struguri partial dezhidratati maiestuos si puternic.
PV Gran Cru 2022 Primavara ploioasa urmata de o vara secetoasa si o toamna ploioasa.
Gust fructat corpolent cu note de eucalipt piper si taninuri catifelate.
Aroma intensa si fructata cu note de cirese coapte dulceata de mure si condimente.
Vin rosu rubiniu inchis si dens